Това сме ние. Дълго време правихме планове и мечтахме как „Някой ден заедно ще…“. Докато не дойде 2020 г., за да промени всичко. И ето ни, сега вече екип, по-решени от всякога, за да изваяме най-симпатичната, тумбеста и пълна с цветни истории Каничка.

Марго


Марго е нашият двигател. Тя е и посредникът ни между различните езици и култури. Първо, заради образованието си – филолог е, и второ, натрупала е известно количество стаж в трансграничното сътрудничество. Казваме, че има нюх за истории, хора и всичко, затова се оставяме да ни провокира, вдъхновява и задвижва всеки ден. Трогва се от малките бутикови истории, вярва в тях, обича да ги доразвива. Знае как да се разбира с децата ни по-добре и от самите нас, защото продължава да носи онова, детското в себе си, което ѝ позволява да вижда цветове, слънчеви зайчета и ведри приключения навред, да припознава герой от най-красивата приказка дори в един най-обикновен... молив. Е, и професионалният ѝ опит като всеотдаен преподавател по английски език може би също допринася за това. Марго е приятелката, която е винаги тук, а очите ѝ, изпод дъъългите извити мигли, ни усмихват.

Ани


Ани е нашият гуру на маркетинга и продажбите. Доказателство за това е професионалният ѝ път – блестящо е утвърдила способностите си като акаунт мениджър и бранд мениджър в рекламна агенция и киноразпространител. Не по-малко важно е и нейното лично присъствие. Ако търсим подходящото място, точния човек или правилния начин за каквото и да е, знаем, че тя вече ги е открила. И няма нищо нелогично в това – Ани е човек, за когото общуването има смисъл и ще ви е нужна не повече от минута разговор с нея, за да разберете защо. Тя е приятелката, с която можеш да обсъдиш безброй неща – е, някои ще запомни и складира за вечни времена, а по-голямата част услужливо ще забрави (но ние и такава я обичаме). През НЕ-свободното си време с безотказна отдаденост покорява един почти 6-годишен връх на интелигентността на име Ясен и една вихрушка на забавлението – Яна, на две годинки.

Сравнение на продукти